O Nama

4K SISTEMI – NOVI SAD je kompanija nastala sa idejom da tržištu Novog Sada i Vojvodine ponudi optimalna rešenja za tehničko obezbeđenje vašeg biznisa, kuće ili stambene zajednice. Specijalizovani smo za servis i ugradnju sistema video nadzora, alarma, kontrole pristupa i interfonskih sistema. Naša poslovna politika je takva da smo se opredelili za rad sa vodećim brendovima na tržištu, kao što su HIKVISION, DAHUA, PARADOX koji garantuju kvalitet i funkcionalnost sistema obezbeđenja, a nama garantuju zadovoljne korisnike širom cele Vojvodine. U 2021.godini u svoju ponudu ubacujemo solarne elektrane američkog brenda ABI SOLAR i sisteme pametnih kuća u medjunarodnom KNX standardu.

Prednosti Moderne Tehnologije

Danas možete obezbediti svoju imovinu i svoje najdraže, uvesti kontrolu kamerama u svoj biznis, online ispratiti svaki sumnjivi događaj preko telefona iako niste trenutno u objektu, primiti poziv ili sms ukoliko senzori alarma registruju kretnju unutar ili ispred objekta, izmeriti temperaturu zaposlenih na ulazu u kompaniju, omogućiti ulaz u objekat samo preko otiska prsta, pustiti posetioca preko interfona u kuću iako ste 200 km udaljeni… Takodje možete izvršiti potpunu automatizaciju procesa u vašem objektu, pa preko aplikacije ili monitora upravljati svim funkcionalnostima , tj upravljati svetlima, roletnama, grejanjem… Mogućnosti su neograničene kada se proizvođači utrkuju da pronađu idealna tehnička rešenja koja vam garantuju apsolutnu bezbednost i olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Sistemi solarnih panela vam omogućavaju energetsku nezavisnost kao i ogromne uštede, pogovotovo kod velikih potrošača električne energije.

 

Zašto 4K Sistemi?

Pozovite nas i uverite se i sami zašto smo se za kratko vreme istakli kao ozbiljan partner u domenu sistema tehničke zaštite na teritoriji Novog Sada i Vojvodine. Pronaći ćemo idealno rešenje za vas, bez obzira da li želite da vršite video nadzor preko kamera, da se obezbedite alarmom ili kontrolom pristupa,dodate interfon u svoju kuću ili stambenu zajednicu, učinite svoj objekat pametnim ili energetski efikasnim – 4K SISTEMI su uvek tu za vas! 

Call Now Button063 700 88 40